Populære idretter å ha som hobby

Posted by: Roger

June 17th, 2014 >> hobby

Idrett kan være en fin hobby. Når man kombinerer trening med moro, blir treningen mer effektiv. Lagspill er blant de mest populære idrettene å ha som hobby. Mange barn liker å spille fotball sammen med venner, enten det er organisert trening eller bare en kamp på løkka der de bor. Fotball er en av de største idrettene i Norge, både blant jenter og gutter. Det legges vekt på samspill og vennskap, i tillegg til at barna trener ferdigheter.

Fotball er også populært blant voksne, selv om det er sjelden voksne løper ut på løkka for å spille. Kanskje man burde gjort det litt oftere, enten sammen med barna eller sammen med andre voksne. Men det blir ofte til at barna og ungdommene spiller aktivt, mens de voksne nøyer seg med å se på kampene, eller se fotball på TV.

Håndball er en annen idrett som er populær blant ungdommer. Volleyball er også populært, og er en av verdens største idretter. I tillegg er det mange som liker å sykle, og om vinteren er ski og alpint populære hobbyaktiviteter.

Riding er også en fin idrett som er spesielt populær blant jenter. Hobbyen byr på varierte utfordringer, særlig dersom man også hjelper til med å stelle hesten. Man kan leie hesten bare mens man rir, og overlate stellet til andre, men mange foretrekker å stelle hesten selv.

Motorsport er en fin idrett for fartsglade ungdommer. Når de kjører motorsport på bane, lærer de å håndtere bilen eller motorsykkelen, og de får utløp for fartsbehovet uten å sette andre i fare.

This entry was posted on Tuesday, June 17th, 2014 at and is filed under hobby. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.